ХТЗ Диспанзер за чепови за уши MOLDEX 500

6,660.00ден вкл. ДДВ

 

  • Диспанзер MOLDEX  со 500 пара чепови
  • Благодарение на специјално развиена формула, овие чепови за уши нудат стабилност и удобност. Тие лесно се местат и го пополнуваат ушниот канал без да вршат притисок врз увото
  • SNR 35dB
  • Мека пена за висок степен на удобнос