Контакт

Контактирајте не и дознајте повеќе за ЕВРОХЕМ и за тоа што го нудиме. Ќе ни биде задоволство да Ви помогнеме и да Ви обезбедиме секаква информација што се однесува на специфичен производ или услуга.
Работно време

Пон – Пет
09:00 – 17:00

Локација

Партизански Одреди 62,
лок. 3 и 5, 1000 Скопје

Контакт

+389 70 341 627;
+389 2 3222 143
info@evrohem.com

Контакт

Каде може да не најдете?