Еврохем е официјален дистрибутер за RS Components за Македонија!

Ни претставува голема чест и задоволство да Ве известиме дека од овој месец, Еврохем е официјален дистрибутер за Македонија на комплетниот асортиман на производи на британскиот гигант RS Components!

RS Components е компанија со свои претставништва во 34 земји низ целиот свет, а Еврохем станува еден од 37 официјални дистрибутери во земјите каде RS Components нема свое претставништво.

Преку Еврохем и RS Components, отсега Ви се достапни најолемите и најдобрите светски брендови од повеќе области:

Побарајте понуда

Follow us

Subscribe to our newsletter

All rights reserved © 2021 | EVROHEM