Protection

11,564.00ден вкл. ДДВ

Composition external part: lining: 100% polyester, outer fabric: 100% polyester polyurethane coated, grammage external part: 200 g/m²

Composition internal part: lining: 100% polyester, outer fabric: 100% polyester polyurethane coated, padding: 100% polyester 160 g/m² , grammage internal part: 150 g/m²

SIZES: 44-64

Опис</h3

Опис на надворешен дел: 4 големи предни џеба, прилагодлива капуљача која се вади, прилагодливи манжетни, можност за затегнување околу половината, појачување кај лактите, рефлектирачки траки, двојно покривање на патент, внатрешен џеб со патент, џеб за телефон со E-ward материјал(спречивање на зрачење од телефонот), YKK патент.

Опис на внатрешен дел: рефлектирачки траки, џеб на градите и 2 предни џеба со патент, ракави кои се вадат, манжетни со рендер, YKK патент.