Панталони Cofra Frozen

7,670.00ден вкл. ДДВ

ТИП: панталони со постава

СТАНДАРД:
EN 342:2017,
EN 343:2019,
EN ISO 13688:2013

ОПИС: прилагодлив струк, долен отвор со патент, двоен заден џеб со капак, ергономски дизајн за колената и нозете, лепенки за колена, рефлексни ленти, армиран крај на ногата, десен страничен џеб, термо заварувачки, широк заден џеб со патент

СОСТАВ: 100% полиуретански обложен полиестер, ПОЛОЖБА: 100% полиестер, ВЛАЖЕЊЕ: 100% полиестер

ГРАМАЖА: 200 g/m²

ПОДРАЧЈЕ НА КОРИСТЕЊЕ: земјоделство, аеродроми, градежна индустрија, индустрија, логистика, отпорни на дожд, отпорни на ветер

ПОЛ:МАШКИ

PERFORMANCE E PLUS: отпорни на ладно, рефлектирачки ленти

ГОЛЕМИНИ: 44-64 (ЕУ)