ХТЗ Комплет Маска MOLDEX 7000 BOX

3,030.00ден вкл. ДДВ

  • Сигурна заштита од гасови, пареи и честички
  • Едноставен процес на инсталација на филтер, без потреба од адаптер
  • Анатомски дизајн кој обезбедува удобен и сигурен фит
  • Една кутија содржи: 1 маска, 2 кертриџи ABEK1P3