Заштитни чевли Smartfox S3 SRC

1,590.00ден вкл. ДДВ

– Надворешен дел:природна кожа, водоотпорен,

– Внатрешен дел: изработен од микропорозна ткаенина со тродимензионална 3D структура

– Ѓон: PU/PU, против лизгање (SRC), shock absorber

– Aнтистатички обувки

– Заштитна капа: челик , која штити од удари со енергија до 200J